Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Cursussen

Hieronder vind je een overzicht van de cursussen die Horizon Opleidingen op dit moment aanbiedt en wat regelmatig wordt uitgebreid.

Kies eerst het soort cursus en klik vervolgens op een specifieke cursus voor meer informatie of om je in te schrijven. 

Bij Horizon Opleidingen bieden we een tal van cursussen aan, die zich kenmerken door het werken vanuit de holistische visie.

In onze massage cursussen leren we je te masseren vanuit verbinding met jezelf als basis voor in contact te zijn met je cliënt. Het is mogelijk de cursussen los van elkaar te volgen, maar veel cursussen zijn tevens onderdeel van één van onze jaaropleidingen.

Naast de verschillende massagetrainingen bieden we ook mindfulness trainingen aan, zowel voor volwassenen als voor (ouder én) kinderen.

Binnen Horizon Opleidingen staat aandacht geven aan innerlijke groei – groei in bewustzijn – centraal.

Persoonlijke ontwikkeling, Inspirerend Therapeutschap en De Helende Reis lopen daarom door de opleidingen heen en zijn daarmee het fundament onder onze jaaropleidingen.

Bij de woorden groei en bewustzijn hoort ook verdieping.
Horizon Opleidingen biedt zowel verdieping aan in o.a. de verdiepende reizen, coachende vaardigheden, voice dialogue, focussen, ter ondersteuning van je persoonlijke en therapeutische proces.

Om onze studenten en cursisten te ondersteunen het geleerde in hun eigen praktijk vorm te geven is er de cursus Bewust Ondernemerschap.

Bijna al onze trainingen zijn door de KTNO geaccrediteerd; een groot aantal zijn ook erkend door beroepsverenigingen VBAG, NVST, FAGT en/of BATC.

Bij Horizon Opleidingen zien we het als onze missie om met aandacht voor onze deelnemers dit mooie vak niet te consumeren, maar juist te beleven. Dit vak gaat over aanraken, aangeraakt en geraakt worden, over verbinden en bewuster worden op voelniveau. Dat is een beleving die we met elkaar aan willen gaan. Een ervaring waarin wij jullie willen meenemen en begeleiden, om zo de essentie van waar massage om gaat centraal te stellen.

Al onze lesdagen zijn van 10.00 – 16.00 uur.
Vanaf 9.30 uur zijn de koffie en thee al voor je klaar