Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Cursussen

Hieronder vind je een overzicht van de cursussen die Horizon Opleidingen op dit moment aanbiedt en wat regelmatig wordt uitgebreid.

Kies eerst het soort cursus en klik vervolgens op een specifieke cursus voor meer informatie of om je in te schrijven. 

Bij Horizon Opleidingen bieden we voornamelijk Massage cursussen aan, die zich kenmerken door het leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Het is mogelijk de cursussen los van elkaar te volgen, maar veel cursussen zijn tevens onderdeel van één van onze opleidingen. Naast de verschillende massagetrainingen bieden we ook Mindfulness trainingen aan, zowel voor volwassenen als voor (ouder én) kinderen.

Bijna al onze trainingen zijn door de KTNO geaccrediteerd; een groot aantal zijn ook erkend door beroepsverenigingen VBAG, NVST, FAGT en/of BATC.

Bij Horizon Opleidingen zien we het juist als onze missie om met aandacht voor onze deelnemers dit mooie vak niet te consumeren, maar te beleven. Dit vak gaat over aanraken en aangeraakt worden, over verbinden en bewuster worden op voelniveau. Dat is een beleving die we met elkaar aan willen gaan. Een ervaring waarin wij jullie willen meenemen en begeleiden, om zo de essentie van waar massage om gaat centraal te stellen.

Al onze lesdagen zijn van 10.00 – 16.00 uur.
Vanaf 9.30 uur zijn de koffie en thee al voor je klaar