Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Gronden en energetische bescherming

Cursus : Gronden en energetische bescherming
Duur : 1 dag
Prijs : € 115,00
Inschrijfkosten : € 25,00

1 Daagse cursus Gronden en Energetische Bescherming

Heb jij behoefte aan tools om beter bij jezelf te blijven tijdens je behandeling en te voorkomen dat je energie verliest aan-  of klachten overneemt van je cliënten?
Wil jij beter geaard zijn en blijven en je bewust zijn van de energetische uitwisseling in je behandelingen? Dan is deze training iets voor jou!

Tijdens de cursus Gronden (aarden) en Energetische Bescherming leer je allereerst bewust jezelf te gronden, wat een voorwaarde is om bij jezelf te kunnen zijn en blijven. In de snelheid van het dagelijks leven raken we de verbinding met ons zelf regelmatig kwijt. Zonder een goede verbinding met jezelf is het in een behandeling vaak niet meer helder wat nu van wie is. Je raakt als het ware vermengd met je cliënt.

Goed geaard zijn is a.h.w. je eigen plek innemen; gecentreerd staan tussen hemel en aarde. Het is een voorwaarde om in verbinding met jezelf te zijn. Wanneer je vanuit contact met jezelf contact met je cliënt maakt blijft helder wat van wie is.

In deze cursus leer je  bewust geaard te zijn en blijven en om te gaan met de energie uitwisseling tussen je cliënt en jezelf. Wanneer je de energie weer gaat voelen kun je onderscheid maken tussen jezelf en de ander. Contact maken met je energie, is contact maken met jezelf. Vandaaruit kan je als masseur/massagetherapeut contact aangaan met je cliënt ZONDER te vermengen.
&nbsp
De informatie die je ontvangt tijdens de cursus Gronden en Energetische Bescherming geeft je belangrijke tools voor zowel jezelf als je cliënt in je massagebehandelingen.
Ontdek de toegevoegde waarde van aardingsoefeningen in jouw praktijk voor jezelf en je cliënt en blijf ook tijdens jouw behandelingen met beide benen op de grond staan en je plek behouden.

Inhoud van deze cursus:

Je eigen energie ervaren
Jezelf energetisch beschermen
Gronden en Aarden
Ankeren in je lichaam
Visualisatie
Ademhaling
Meditatie oefeningen

Niet van toepassing

De cursus Gronden en Energetische bescherming is geaccrediteerd voor de KTNO en de beroepsverenigingen NVST, VVET en BATC.

 

Kosten voor de ééndaagse cursus Gronden en Energetische Bescherming: 

Inschrijfkosten: € 25,00
Cursuskosten: € 115,00
Inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname

Tussen de middag is er een verse salade of soep en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

De cursus Gronden en energetische bescherming start op onderstaande data.

Klik op een startdatum voor meer informatie en om je in te schrijven.