Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

ONLINE BIJSCHOLINGEN EN TRAININGEN BIJ HORIZON

In deze tijd waarin we allemaal worden uitgenodigd bij onszelf naar binnen te gaan en te reflecteren op wat het met ons doet, wie we zijn en waar we nu zijn, klinkt ook in mij steeds de vraag: wat kan ik doen?

 

Hoe kan ik verbonden blijven met de mensen met wie ik vanuit die verbondenheid binnen de opleidingen groeiwerk verricht. Hoe kan ik iedereen ondersteunen?

 

Behalve dat eind deze week het platform De Horizon online gaat komen (een plaats waar we elkaar op een zinvolle en zingevende manier kunnen ontmoeten en verbonden kunnen blijven), ben ik gaan sparren met een aantal docenten met die vraag voorop: Wat kunnen we doen?

 

In samenwerking met onze docenten slaan wij de handen ineen en bieden we een aantal bijscholings- en cursusdagen aan die steun kunnen bieden in deze tijd…

 

Het rijtje zal nog gaan groeien, maar de eerste staan al op de website:

Bijscholing Stress en Burn-out

Bijscholing Holistische principes

Bijscholing Levensfasen en transities

Deel dit bericht met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin