Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Onze docenten

Onze docenten

Bij Horizon Opleidingen krijgen de cursisten/studenten de aandacht, begeleiding en opleiding die ze verdienen. We stellen ons ten doel iedereen vanuit eigenheid te begeleiden naar vakmanschap, met inzicht in jezelf en waar het vak van masseur, coach of NEI therapeut voor staat. We willen dat elke training die bij Horizon Opleidingen gevolgd wordt, bijdraagt aan de groei van de cursist op alle niveaus.

Om iedereen te zien en horen in zijn/haar eigenheid werken we alleen in kleine groepen van maximaal 12 personen.

Bij Horizon Opleidingen onderscheiden we ons door de persoonlijke aandacht die wij aan onze cursisten geven. Het gaat erom om iedere student/cursist vanuit eigenheid en in gelijkwaardigheid te begeleiden naar het uniek zijn in het vormgeven van je (be)roeping.

Er wordt gewerkt vanuit verbinding met jezelf. Wanneer je vanuit deze verbinding contact kan maken met je cliënt, blijft duidelijk wat van wie is in het massageproces en blijft één ieder hierin verantwoordelijk voor zichzelf.  Bovendien is dit de enige manier om verbinding te maken vanuit je hart. Daarom besteden we hier binnen elke training  aandacht aan, als ook aan goed gegrond zijn, energie oefeningen en jezelf energetisch beschermen.

Bij Horizon staan aandacht en groei centraal in elke cursus/opleiding. Daarvoor en daardoor groeien we zelf ook door en ontwikkelen we nieuwe massagevormen en technieken vanuit eigen ervaringen, wanneer we dit mooie vak beleven.

Al onze massagetrainingen en opleidingen worden verzorgt door ervaren docenten met ruime ervaring en kennis van het massage vak. Onze vakmensen werken altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. 

In elke training/cursus is er individuele aandacht voor iedere deelnemer.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!