Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

OVER ANNELIES

Wie ben ik?

Annelies Theelen is als kinderverpleegkundige sinds meerdere jaren werkzaam op afdeling Neonatologie , waar haar hart ligt, in UMC Radboud. De processen die ouders en deze baby’s doorleven, zijn  levens veranderend, waarbij ze als verpleegkundige, op een ieder persoonlijk afgestemd en daar waar nodig, mag en kan ondersteunen.

Naast deze werkzaamheden heeft Annelies zich ontwikkeld in o.a. een 3 jarige opleiding Shiatsu massage bij Qing bai, Healing Tao opleidingen, Werken met de vrouwelijke energie, begeleiding van paren en stellen, trainingen Mindfulness, kinderyoga opleiding Arterre en een 3 jarige opleiding Shamanisme.

Ook geeft Annelies sinds vele jaren met veel plezier persoonlijke coaching voor volwassenen, paren en stellen, begeleiding van ouders en kinderen en massagelessen in groepen voor ouders en kinderen.

Daarnaast werkt ze samen met een Balinese priesteres, Ida Ayu Purnamawati , waarbij ze haar assisteert en yoga/ mantra bijeenkomsten organiseert en één maal per jaar een yogaretraite organiseert naar Bali.

Haar missie is om mensen te mogen ondersteunen waar nodig is en kijken wat er nodig is om in je kracht te komen.

Annelies is ervan overtuigd dat elk mens een enorme kracht en wijsheid in zichzelf heeft en dat je vanuit deze bron kunt gaan leven.

Samen doen in plaats van alleen, dan wordt de wereld een heel stuk mooier.

Delen, geven en ontvangen, vertrouwen en overgave, zodat je de balans en harmonie in jezelf telkens weer hervindt.

Bij Horizon Opleidingen kun je Annelies ontmoeten binnen de cursussen Kinder Shiatsu Massage, Kinderyoga en de Kinder Kristalmassage.