Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

OVER GERHARD

Wie ben ik?

Gerhard Smito Böckler, geboren in 1952, heeft meer dan 40 jaar ervaring als arts, docent, trainer, lichaamsgericht  Psychotherapeut en gezondheidsadviseur in Europa en Australië.

Zijn medische en psychologische achtergrond  geïntegreerd met diverse geneeskundige tradities als acupunctuur, ayurveda en homeopathie en integrative therapeutische technieken zoals gestalt, bio-energetica, rebirthing, Feldenkreis en Divine Healing maakt zijn benadering van genezing en gezondheid op een unieke manier holistisch.

Op dit moment werkt hij als docent aan de Duitse School voor Osteopathie, Con Amore , en als hoofddocent in de 2-jarige post HBO “Holistisch Coaching” Opleiding bij het NOGG, waar hij ook de MBK en PsBK modules en verschillende bijscholingen verzorgt.  Daarnaast adviseert hij organisaties over levensfase-bewustzijn en persoonlijke groei en ontwikkeling van management en medewerkers.

Een ieders leven kent een persoonlijke evolutie en het ondersteunen van deze persoonlijke evolutie ziet hij als zijn uitdaging. Dit doet hij op een vaak onconventionele manier, praktisch, radicaal en humoristisch, met respect en aandacht voor zowel de fysieke als de emotionele, psychologische en spirituele aspecten van het individu.

Voor Horizon Opleidingen verzorgt Gerhard op bezielde en inspirerende wijze de Masterclass  “De signalen van het lichaam / Holistische Geneeskunde”.   In deze 6 dagen neemt hij je mee op een reis naar de signalen van het lichaam en hun betekenis. Het geeft je zonder twijfel de mogelijkheid om vanuit meer zelfkennis met de opgedane kennis, je  cliënten in de praktijk beter te kunnen begeleiden en ondersteunen in hun helingsproces.