Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Over Horizon

Horizon Opleidingen is opgericht door Monic van Dillen.

De opleidingen worden allen door de KTNO geaccrediteerd en erkend door de beroepsverenigingen VBAG, NVST, VIV, FAGT en/of BATC.
De meeste cursussen worden eveneens geaccrediteerd door de KTNO  en erkend door de beroepsverenigingen VBAG, NVST, VIV, FAGT , BATC en/of CAT.

Onze manier van lesgeven is gebaseerd op “zeg wat je doet en doe wat je zegt”. Echtheid en eigenheid staan hoog in het vaandel!
Horizon Opleidingen geeft niet alleen massage, massagetherapie en coaching, Horizon Opleidingen ÍS massage, massagetherapie en coaching.  Vakkennis en betrokkenheid gaan hand in hand.

 

We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

Bij Horizon Opleidingen staat de student/cursist centraal. Daarom werken we met kleine groepen van maximaal 12 cursisten/studenten. In het massage- en coaching vak staan aandacht, oprechte interesse en zorg centraal. En dat geldt voor ons ook voor de manier waarop wij onze (massage)kennis met jullie delen!

 

De visie die wij op het opleiden van onze cursisten en studenten hebben, is bepalend voor onze manier van werken.

Wij zien niet alleen de mens, maar ook de groep als een holistisch geheel, waarbinnen iedereen vanuit zijn/haar eigenheid deelneemt aan de altijd dynamische processen binnen zo’n groep. Hier horen kernwoorden bij als: eigenheid, gelijkwaardigheid, respectvol, liefdevol, verantwoordelijkheid en vrijheid.

Jezelf ontwikkelen en jezelf in vrijheid realiseren doen we het beste wanneer we ons veilig, gezien en gehoord voelen. Bij Horizon Opleidingen hebben we een plek gecreëerd waarin iedereen zich thuis mag voelen.

Wij zien de lessen als een leer- en groeisituatie waarbinnen wij als vakdocenten op inspirerende wijze onze expertise inbrengen en waar we vervolgens allemaal op een eigen wijze mee aan de slag gaan.  Hoe eigen-wijzer hoe beter! Het is immers in de authenticiteit van ons allen, waar we in onze kracht kunnen gaan staan.

 

We onderscheiden ons tevens door je te leren masseren en coachen vanuit verbinding met jezelf.
Omdat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”.

Elke massage en/of coach sessie is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage/coach)kennis en persoonlijk bewustzijn. Horizon Opleidingen stelt zichzelf ten doel dit in elke cursus te integreren.

Bij Horizon Opleidingen richten we ons vooral op energetische massages, holistische coaching en waardevolle aanvullingen daarbinnen en we stellen ons ten doel dit alles heel praktisch en helder te benaderen. Zo hebben we, in een energetische massage, behalve oog voor het fysieke lichaam, ook oog voor het energetische aspect van de mens. We laten de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.

In feite is energetisch werken verbonden met de holistische visie. Alle aspecten van de mens hangen met elkaar samen.

Kijk eens verder dan je horizon…

Je bent van ❤ welkom!

 

Oprichtster van Horizon Opleidingen Monic van Dillen:

“Ik voel het als mijn missie in dit mooie vak, om het energetisch werken met mensen op een heel aardse, praktische en werkbare manier vorm te geven, zodat een energetische massage en een holistische coach sessie een extra verdieping is binnen andere ( meer klassieke) werkvormen. Het voegt dan iets toe en neemt niets weg”.