Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

OVER JOSINE

Wie ben ik?

Josine van Gils is na haar studie gestart als docente maatschappijleer en is daarna vele jaren werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening. De laatste jaren heeft ze als teamcoach gewerkt en heeft in deze periode daar haar opleiding tot holistisch coach afgerond.

Bij haar coaching gaat ze uit van de veranderwens. Ze begeleidt in wat er mogelijk is en waar ruimte en levenskracht zit. Waar liggen verlangens, dromen en kwaliteiten en waar ga je van stralen? Met het zetten van een eerste stap breng je al beweging in jouw levensweg. Het letterlijk in beweging komen stimuleert de geest en maakt nieuwe energie vrij. Josine werkt daarom ook graag buiten in de natuur.

Naast haar werk als holistisch coach, heeft Josine veel ervaring opgedaan met Yoga, Reiki en Mindfulness.

Alles wat je met liefde en in vrijheid aandacht geeft, groeit en bloeit. Dit is wat haar drijft in alles wat ze doet en doorgeeft. Vanuit haar rust en oprechte aandacht staat ze in verbinding en inspireert ze je om je talenten te ontdekken.

“Volg je hart, vertrouw erop en durf te dromen! Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.”

Haar manier van werken kenmerkt zich door te werken met wat er is, aandachtig en in verbinding te zijn en om daarnaast zowel diepgang hebben en praktisch zijn met elkaar te verbinden.

Naast het werken bij Horizon Opleidingen is Josine werkzaam als holistisch (kinder)coach, massagetherapeut en trainer bij haar eigen praktijk Levensgloed.

Bij Horizon Opleidingen kun je Josine ontmoeten binnen de jaaropleidingen Holistisch levenscoach en Systemisch coachen en de cursussen (Docent) Mindfulness, Mindfulness voor kinderen , Coachende vaardigheden, Bewust ondernemerschap vanuit je hart en Heartfulness.

Met liefdevolle aandacht laat Josine je groeien als mens, vergroot ze je bewustzijn en helpt je jezelf te mogen worden.