Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Over Krijn

Wie ben ik?

Krijn Koetsveld groeide op in een streng gelovig milieu. Zijn intuïtieve zekerheid dat daaraan van alles mankeerde, was het begin van een levenslange ontdekkingstocht.

Krijn’s werk en studie binnen de hulpverlening in de reguliere psychologie en psychiatrie brachten hem in contact met complementaire vormen van zorg, en daarin met energetische methodes. Al snel zag hij dat menselijke ontwikkeling, bewustzijn en energie een onlosmakelijke drie-eenheid vormen, die hem nog steeds mateloos fascineert.

Krijn volgde vele opleidingen, las een halve bibliotheek bij elkaar en werkte intens samen met verschillende mensen. Hij ontdekte dat ‘de energie’ niet vaststaat, maar zich ontwikkelt en uitbreidt. De meer esoterische kennis van de Maya’s lieten hem zien dat het einde van hun kalender een grote verandering in het kosmische energetische veld aankondigde. Hij heeft die ommezwaai samen met een mooie groep mensen mogen beleven.

Sindsdien heeft Krijn de ontwikkelingen gevolgd, begrepen dat dit energetische veld levend en bewust is. Dat je er mee kan communiceren en het volgens macrokosmische quantum principes werkt. De vraag was natuurlijk: hoe dan?

Dat laatste deel van zijn ontdekkingstocht nam bijna 8 jaar in beslag, inclusief de ontwikkeling van een nieuwe opleiding en één jaar durende try-out met een prachtige groep mensen. Zo ontstond deze nieuwe opleiding “de Werking van het Quantum Veld”.

“En als nu, na ruim 50 jaar zoeken, studeren, uitproberen, vallen en opnieuw beginnen alle puzzelstukjes op hun plek vallen, blijkt dat het allemaal heel duidelijk, helder en zelfs zo simpel is, dat het als vanzelfsprekend voelt. Het is de overal aanwezige natuur zelf, in haar allesomvattende liefde. En in harmonie daarmee samenwerken, samenleven en verder groeien dus ook.”

Voor Horizon Opleidingen verzorgt Krijn met veel passie en bezieling de jaaropleiding “De werking van het Quantumveld”.