Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

OVER JOHN

Wie ben ik?

John Malik van der Rest is één van de docenten binnen de opleiding Holistisch Lichaamsgerichte Coach. John Malik is gediplomeerd Rebalancer en gecertificeerd in het coachen van verbonden ademsessies en meditatieve aanraking via de ervaarbare adem van Ilse Middendorf.

Naast zijn werk als rebalancer in zijn eigen praktijk Lichaamsgewijs werkt hij als docent binnen de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn.

Voordat John Malik Rebalancing leerde kennen, maakte hij vele innerlijke ontdekkingsreizen met behulp van onder meer psychosynthese, sjamanisme, mannenwerk, haptotherapie, yoga en meditatie.

De Indiase mysticus Osho, grondlegger van Rebalancing is een van zijn belangrijkste inspirators. Tijdens een inwijding in de energie en het liefdesveld van Osho kreeg John de hierbij horende spirituele naam Malik (Anand Malik), die hij sindsdien gebruikt naast zijn geboortenaam John.

De natuur is een belangrijke spiegel en bron van kracht, levenslust en verbinding voor John Malik. Zijn inzichten hierover, en zijn ervaringen met de zoektocht naar hoe mens te zijn op aarde, deelt hij graag tijdens zijn lessen en de workshops binnen Horizon, waaronder De Reis van je Leven. Meer informatie over zijn praktijk en werkwijze op www.lichaamsgewijs.nl.

​In de opleiding Holistisch Lichaamsgerichte Coach verzorgt John onder meer de vierdaagse module “Introductie Rebalancing”. Tijdens deze intense ervaringsmodule maak je kennis met diverse onderdelen van Rebalancing, zoals aandachtige aanraking, ademwerk, (actieve) meditatie, zelfonderzoek, bodyflow en unwinding.

Daarnaast verzorgt John de cursussen Werken met pijn, Ontmoeten van en werken met de innerlijke criticus, Omgaan met woede en Ontmoeten van en werken met het innerlijk kind