Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

OVER JOHN

Wie ben ik?

John van der Rest is één van de docenten binnen de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie. John is gediplomeerd Rebalancer en gecertificeerd in ademcoaching en meditatieve aanraking via Arun Conscious Touch.

Naast zijn werk als rebalancer in zijn praktijk in Nijmegen en Groesbeek werkt hij als docent binnen de Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn.

Voordat John Rebalancing leerde kennen, maakte hij vele innerlijke ontdekkingsreizen met behulp van onder meer psychosynthese, sjamanisme, mannenwerk, haptotherapie, yoga en meditatie.

De natuur is een belangrijke spiegel en bron van kracht, levenslust en verbinding voor hem. Zijn inzichten hierover deelt hij graag tijdens door hem georganiseerde natuurretraites. Tijdens zo’n retraite sta je een aantal dagen op een dieper niveau stil bij je verbinding met de natuur en met jouw eigen natuurlijke staat van zijn. Meer informatie hierover op www.natuurretraite.nl.

​In de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie verzorgt John de driedaagse module “Introductie Rebalancing”.  Tijdens deze intense ervaringsmodule maak je kennis met diverse onderdelen van Rebalancing, zoals aandachtige aanraking, ademwerk, meditatie, zelfonderzoek, bodyflow en unwinding.