Horizon Opleidingen

een plek waar iedereen zich thuis mag voelen

Werken bij Horizon

WERKEN BIJ HORIZON OPLEIDINGEN

Bij Horizon Opleidingen krijgen de cursisten/studenten de aandacht, begeleiding en opleiding die ze verdienen. We stellen ons ten doel iedereen vanuit eigenheid te begeleiden naar vakmanschap, met inzicht in waar het massage vak voor staat. We willen dat elke training die bij Horizon Opleidingen gevolgd wordt, bijdraagt aan de groei van de cursist op alle niveaus

Om iedereen te zien en horen in zijn/haar eigenheid werken we alleen in kleine groepen van maximaal 12 personen.

Bij Horizon Opleidingen onderscheiden we ons door de persoonlijke aandacht die wij aan onze cursisten geven. Het gaat erom om iedere student/cursist vanuit eigenheid te begeleiden naar een uniek masseur, massagetherapeut of unieke coach.

Er wordt gewerkt vanuit verbinding met jezelf. Wanneer je vanuit deze verbinding contact kan maken met je cliënt, blijft duidelijk wat van wie is in het massageproces en blijft één ieder hierin verantwoordelijk voor zichzelf.  Bovendien is dit de enige manier om verbinding te maken vanuit je hart.

Daarom besteden we hier binnen elke training  aandacht aan, als ook aan goed gegrond zijn, energie oefeningen en jezelf energetisch beschermen.

Al onze massagetrainingen en opleidingen worden verzorgt door ervaren docenten met ruime ervaring en kennis van het massage vak.

Bij Horizon staan aandacht en groei centraal in elke cursus/opleiding. Daarvoor en daardoor groeien we zelf ook door en ontwikkelen we nieuwe massagevormen en technieken vanuit eigen ervaringen, wanneer we dit mooie vak beleven.

Binnen Horizon Opleidingen staan wij open voor enthousiaste ervaren trainers en talent om ons professionele team te versterken.

Mocht je jezelf herkennen in onze bezielde manier van werken en denk je dat jij de “Horizon-taal” voelt, spreekt, kan dragen en delen, dan nodig ik je van harte uit contact met mij op te nemen.

Stuur een email naar info@horizonopleidingen.nl

Ik kijk uit naar je bericht!

Monic van Dillen